Nieuws

Oproep voor vrijwilligers Trainingsstage Espoir Januari 2019

05 december 2018
www.rtczuidoost.nl

Zoals in de Nieuwsbrief van november stond, staat in het januari 2019 het Matsuru Dutch Open Espoir op de agenda.

 

Na het toernooi op 12 en 13 januari vindt aansluitend het jaarlijkse International Judo Training Camp plaats (14 t/m 16 januari). Het Espoir judo trainingskamp vindt tevens plaats in het Indoor sportcentrum in Eindhoven. Het trainingskamp is gericht op het verbeteren van het wedstrijdniveau, en is vooral bedoeld om met internationale wedstrijdjudoka’s te sparren. Een unieke kans om samen met sterke Nederlandse en buitenlandse judoka’s dichtbij huis te trainen. 


Ook deze keer wil het RTC Zuid Oost faciliteren in de organisatie met als doel de deelnamekosten laag te houden en onze RTC judoka’s tegelijkertijd de kans te bieden om te trainen met de Europese judotop.

 

Hiervoor hebben we hulp nodig van enthousiaste vrijwilligers die ons komen helpen tijdens het toernooi en het trainingskamp. We hebben de afspraak gemaakt dat de judoka’s van het RTC ZO, alleen bij voldoende vrijwilligers, tegen een sterk gereduceerde tarief kunnen deelnemen aan de trainingsstage. Echter, hoe minder vrijwilligers hoe meer er betaald moet worden voor de trainingen.

 

Tarief bij voldoende vrijwilligers: slechts € 7,50 voor 5 trainingen! (Normale tarief € 45,00)

 

In het bijgevoegde document meer toelichting waar we vrijwilligers voor nodig hebben.


 
Belangrijke informatie over vergoedingen zorgverzekeraars. Meer >
 
 RTC Zuid-Oost| www.RTCzuidoost.nl| Eindhoven
 
Terug naar boven